Over ons

Visie Charlie’s Dance Factory

In Charlie’s Dance Factory vinden we het belangrijk dat kinderen met plezier dansen op christelijke en verantwoorde muziek. Kinderen krijgen veel mee van alles wat er om hen heen gebeurt. Als een nieuw lied een hit is, wordt er al snel vrolijk op mee gedanst. Maar soms zijn de teksten in deze nummers niet de teksten waar je je kind op wil laten dansen. Wij vinden dat kinderen onbezorgd op opbouwende nummers moeten kunnen dansen. In Charlie’s Dance Factory dansen we op christelijke, verantwoorde en positieve muziek. Hiermee willen we positiviteit uitstralen.

Ons doel is om van elke dansles een gezellige dansles te maken, zodat de kinderen ook vriendschappen kunnen opbouwen. We doen niet aan wedstrijd dansen, omdat we vinden dat de kinderen geen druk hoeven te voelen tijdens het dansen, maar gewoon plezier mogen hebben. 

Onze christelijke identiteit komt vooral terug in de muziek die we draaien. In Charlie’s Dance Factory dansen we echt alleen op christelijke muziek met verantwoorde teksten. Vaak bespreken we tijdens het aanleren van een nieuwe dans op een nieuw lied ook de tekst van het nummer, zodat de kinderen ook weten waarop ze dansen en zodat ze weten wat ze dan eigenlijk aan hun publiek overbrengen met het nummer.