Over ons

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Charlize. Ik ben 19 jaar en de eigenaar, choreografe en dansdocente van Charlie’s Dance Factory! Dansen is echt mijn passie, ik kan hier mijn energie in kwijt en krijg hier ook energie van! Ik vind het geweldig om mijn passie met anderen te delen en geniet daarom ook enorm van het lesgeven. Het maakt me blij om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen in hun danstalent en hierin mogen groeien. Het aanleren van nieuwe dansstukken en het werken richting een gaaf eindoptreden maakt mij super enthousiast! Het is echt geweldig om dan alle dansers en danseressen te zien stralen. Naast het geven van danslessen, volg ik ook de pabo-opleiding om basisschoolleerkracht te worden. Ik vind het super leuk dat ik het lesgeven in de klas en in de dansschool kan combineren!

Visie Charlie’s Dance Factory

In Charlie’s Dance Factory vinden we het belangrijk dat kinderen met plezier dansen op christelijke en verantwoorde muziek. Kinderen krijgen veel mee van alles wat er om hen heen gebeurt. Als een nieuw lied een hit is, wordt er al snel vrolijk op mee gedanst. Maar soms zijn de teksten in deze nummers niet de teksten waar je je kind op wil laten dansen. Wij vinden dat kinderen onbezorgd op opbouwende nummers moeten kunnen dansen. In Charlie’s Dance Factory dansen we op Christelijke, verantwoorde en positieve muziek. Hiermee willen we positiviteit uitstralen!

Ons doel is om van elke dansles een gezellige dansles te maken, zodat de kinderen ook vriendschappen kunnen opbouwen. We doen niet aan wedstrijd dansen, omdat we vinden dat de kinderen geen druk hoeven te voelen tijdens het dansen, maar gewoon plezier mogen hebben. 

Onze Christelijke identiteit komt vooral terug in de muziek die we draaien. In Charlie’s Dance Factory dansen we echt alleen op christelijke muziek met verantwoorde teksten. Vaak bespreken we tijdens het aanleren van een nieuwe dans op een nieuw lied ook de tekst van het nummer, zodat de kinderen ook weten waarop ze dansen en zodat ze weten wat ze dan eigenlijk aan hun publiek overbrengen met het nummer.